Yale heeft een nieuwe serie WiFi Camera’s ontwikkeld. Met de nieuwe Yale Home View serie heb je op afstand, via je smartphone of tablet, zicht op wat voor jou het allerbelangrijkste is.

Yale Home View camera’s

De digitale camera’s, waaronder de Yale Home View 301 en de Yale Home View 303 met draai-, zoom- en kantelfunctie, zijn verbonden via WiFi. Zo kun je met één druk op de knop jouw eigendommen controleren en beelden in HD 720p kwaliteit ontvangen op je smartphone. Wel zo’n veilig gevoel!

Beide camera’s beschikken over bewegingsdetectie die je, indien gewenst, waarschuwt bij bewegingen in huis. Daarnaast bieden de camera’s de mogelijkheid om een spreek-/luisterverbinding tot stand te brengen via een ingebouwde microfoon en luidspreker, zodat je zelfs met iemand in je woonkamer kunt communiceren terwijl je van huis bent.

De camera’s zijn ideaal voor iedereen die snel en gemakkelijk wil controleren of thuis alles in orde is. Ze kunnen ook worden gebruikt om een oogje in het zeil te houden bij andere situaties, zoals kinderen die even alleen thuis blijven of huisdieren.

Yale app

Met de app, die geschikt is voor Android- en iOS-besturingssystemen, kun je overal en op elk gewenst moment live videobeelden van jouw huis bekijken op je smartphone of tablet. Bij een eventuele inbraak kunt u de beelden als bewijs aan de politie overhandigen.

 

Dennis de Vroe (Productmanager Smart Door Locks): “Bij Yale stellen we gemak en veiligheid centraal in onze Smart Living-serie; we ontwikkelen producten die het dagelijks leven gemakkelijker maken.”

Steeds meer mensen willen via een smartphone op afstand hun eigendommen bekijken en controleren. Daarom ontwikkelden we de nieuwe Home View WiFi Camera-serie. De camera’s zijn eenvoudig te installeren en in enkele minuten gebruiksklaar, terwijl de hoogste beveiligingsnormen worden gewaarborgd.

Over Yale

The World’s favourite lock since 1843
Yale is één van de oudste internationale merken en één van de bekendste namen in de sloten-industrie. De Yale-geschiedenis begint bij een familiebedrijf in Amerika. Linus Yale Jr. was aan het experimenteren met een slot dat gebaseerd was op een mechanisme dat gebruikt werd door de oude Egyptenaren, 4000 jaar geleden. Dit leidde tot zijn belangrijkste uitvinding; het cilinderslot dat nog steeds wereldwijd gebruikt wordt in de beveiligingsindustrie.

In het begin van de 20ste eeuw breidde het bedrijf wereldwijd uit en werkten er meer dan 12.000 mensen. In augustus 2000 werd Yale opgenomen in de ASSA ABLOY Groep.

Meer informatie over dit product of over de volledige Smart Living-serie van Yale, vind je op www.yalelock.nl/smartliving

Bron: persbericht Yale