Ring, bekend als maker van populaire ‘video deurbellen’ én de onlangs uitgebrachte Floodlight Cam, kondigt vandaag de nieuwe Ring Spotlight Cam aan. Je kan hierbij ook kiezen voor een versie die werkt op zonne-energie.

Vergelijkbaar met de Floodlight Cam

De Ring Spotlight Cam is vergelijkbaar met de Floodlight Cam maar gebruik een ander verlichtingssysteem. Hij heeft LED lichtpanelen die automatisch aan gaan zodra er een beweging wordt gedetecteerd. Ook heeft hij een 1080p camera met nachtvisie, tweeweg audio en een sirene van 110 dB. Hiermee kunnen huiseigenaren activiteit om hun huizen zien en communiceren met mensen die voet op hun terrein zetten.

Ring Spotlight Cam komt in drie versies

De nieuwe beveiligingscamera werkt prima samen met andere Ring producten via de Ring app. Hiermee biedt het een complete beveiligingsoplossing rondom je huis. De Ring Spotlight Cam is beschikbaar in zwart of wit en zal in drie verschillende versies verschijnen: bedraad, met batterij en zonne-energie. De bedrade versie heeft een detectiehoek van 270 graden, een kijkhoek van 140 graden en een aansluitkabel van zo’n 6 meter. Hij kost $199 en kan vanaf vandaag worden besteld.

Cam op zonne-energie

De versies met batterij en zonne-energie hebben een kleinere detectiehoek maar wel dezelfde kijkhoek als de versie met draad. Beiden hebben een ingebouwde batterij. Hier kan je nog een reserve-batterij bijplaatsen die je er apart bij koopt. Het model op zonne-energie heeft een zonnepaneel die de batterijen altijd opgeladen houdt. Deze modellen kunnen al worden besteld maar worden pas in de herfst uitgeleverd.

Bron: macrumors