De Belkin WeMo Mini Smart Plug laat je vrijwel ieder apparaat in je huis automatiseren. Steek de slimme stekker in een stopcontact, verbind er een lamp, ventilator of koffiezetapparaat aan en je kan hem altijd en overal bedienen.

De slimme stekker werkt samen met Alexa, Nest, Google Assistant en IFTTT. Dat betekent dat je speciale automatiseringsscenario’s in kan stellen en je hem met je stem kan bedienen.

Gemakkelijke installatie

Er zijn maar weinig smart home producten die zo gemakkelijk te installeren zijn als de Belkin WeMo Mini Smart Plug. Je steekt hem in een stopcontact, downloadt en installeert de WeMo app en verbindt hem aan je WiFi netwerk. Als je vervolgens iedere WeMo stekker een naam geeft en een foto maakt van het apparaat wat hij aanstuurt dan kan je hem gebruiken door er via de app op te klikken.

Belkin WeMo Mini Smart Plug is enorm flexibel

Wat vooral ook aantrekkelijk is aan de WeMo, naast het prijskaartje van €35, is de flexibiliteit. Je kan hem in uiteenlopende situaties gebruiken en je kan hem zowel inzetten als een afstand bedienbare ‘aan schakelaar’ als een apparaat om automatiseringsscenario’s mee in te stellen. Hij is zelfs klein genoeg om er twee boven elkaar in een standaard dubbel stopcontact te steken. Daarnaast is hij compatible met verschillende smart home platforms en voice assistants

Ideaal als je niet van smart home accessoires houdt

De Belkin WeMo Mini Smart Plug is een ideaal smart home accessoire voor mensen die niet van smart home accessoires houden. Het is betaalbaar, gemakkelijk te installeren en in het gebruik. Het laat je alledaagse apparaten in je huis automatiseren zonder dat je je vastlegt aan een specifiek smart home platform.