Een voordeel wat de Amazon Echo Dot heeft ten opzichte van de grotere Amazon Echo is de mogelijkheid om te pairen met externe Bluetooth speakers. Dat voordeel lijkt er vanaf nu voor allebei de versies te zijn.

Update

Amazon heeft een update uitgerold waarmee je de Echo Tower aan iedere Bluetooth speaker die je wilt kunt verbinden. Amazon heeft de afgelopen dagen stilletjes een update uitgebracht voor de Echo. Veel mensen bevestigen inmiddels dat de nieuwe functionaliteit werkt. Op de support pagina van de Amazon site kan je terecht voor het oplossen van eventuele problemen met betrekking tot pairing.

Betere geluidskwaliteit

De ingebouwde speaker van de Echo is niet slecht. Zeker niet als je alleen met Alexa praat. Maar als je de Echo als speaker gebruikt voor muziek dan wil je misschien toch een betere geluidskwaliteit.

De kleinere Echo Dot heeft helemaal een minder vol geluid. Als je die gebruikt voor het streamen van muziek dan is de kans groot dat je hem al aan een andere speaker gekoppeld hebt.

Nieuwe versie Amazon Echo met touchscreen

De geruchten gaan dat Amazon werkt aan een nieuwe versie van de Echo met daarin een touch scherm verwerkt. Het smart home apparaat bleek een grotere hit dan iedereen had kunnen bedenken. Google heeft het nakijken. De Google Home wordt echter ook steeds beter en dit jaar verwachten we dat er veel meer producenten komen die zich gaan richten op stembediening in je smart home.

Bron: wareable