De lijst op de website van Apple met apparaten die compatible zijn met Apple’s Homekit is onlangs een stuk beter geworden. Het biedt nu een mooi en handig overzicht van alle beschikbare apparaten.

Terwijl Apple voorheen een lijstje op de website had waarop werd bijgehouden welke apparaten allemaal werken met HomeKit, is de nieuwe versie veel mooier en overzichtelijker. Het lijstje sorteert nu met handige icoontjes de producten per categorie in plaats van per merk. Ook wordt aangegeven of de apparaten alleen aangekondigd zijn of al te koop zijn (met een linkje er bij om het betreffende product te kopen).

One-stop shop voor HomeKit devices

Het nieuwe overzicht bestaat uit de volgende categorieën van slimme producten die compatible zijn met Apple’s smart home platform: verlichting, schakelaars, stopcontacten, thermostaten, ramen, ventilatoren, air conditioners, sensoren, beveiliging, sloten, camera’s, deurbellen, bedienbare garagedeuren, bridges en range extenders. We gaan er van uit dat Apple de lijst continu blijft updaten. Dat zal deze lijst een handige one-stop-shop maken voor degenen die een HomeKit-compatible smart home willen maken.

Zie voor de vernieuwde lijst: http://www.apple.com/ios/home/accessories/

Bron: theverge