Beddi Glow laat je ontwaken met een zonsopgang

Beddi Glow

Vroeg opstaan blijft voor veel mensen lastig. Met de slimme Beddi Glow wekker ontwaak je met de rijzende zon en worden je ochtenden wat meer ontspannen.

Het maakt niet uit hoe laat je naar bed gaat; wakker worden is voor de meeste mensen zelden een vredig moment. Het geloei van je wekker of het plotseling aan gaan van het felle licht in een donkere kamer kan je direct in een slechte stemming brengen.

Beddi Glow

Om van het ontwaken een geleidelijk en comfortabel proces te maken simuleert de nieuwe Beddi Glow een natuurlijke zonsopgang in je slaapkamer. Hij begint 30 minuten voor het alarm af gaat met zachtjes gloeien. Tot de kamer op het moment van ontwaken volledig verlicht is. Dit proces is zelf ook in te stellen.

“Wakker worden is de helft van de strijd” zegt CEO Alfred Wong in een statement. “Nu smartphones traditionele wekkers vervangen nemen we met BeddiGlow een stap verder om de functionaliteit en flexibiliteit van een smartphone te combineren met een persoonlijke wekker”.
Beddi Glow

Ontwaken met je favoriete playlist

Naast het creëren van ontspannen verlichting heeft de Beddi Glow nog veel meer slimme mogelijkheden. In plaats van irritante toontjes kunnen gebruikers er voor kiezen om te ontwaken met hun favoriete Spotify of Apple Music playlists. Je kan de muziek ook afspelen door op een knop te drukken. Beddi Glow heeft ook twee USB oplaadpoorten waaraan je bijvoorbeeld je telefoon op kan laden. Als in slaap vallen een probleem is dan kan een geïntegreerde ‘white-noise generator’ rustgevende geluiden laten horen waarmee je andere  storende geluiden weg kan filteren.

Weer en verkeer

Ontwaken is niet het enige zware van de ochtenden. Verkeer en onverwachte weersomstandigheden kunnen net zo pijnlijk zijn. Door verkeersinformatie te bewaren in de begeleidende app kan de Beddi Glow rekening houden met de omstandigheden buiten en je adviseren wanneer je het beste kan vertrekken. Ook krijg je als het nodig is de tip om een regenjas of paraplu mee te nemen als je naar buiten stapt.

Beddi Glow is vergrijgbaar voor $80 via de Witti Design website.