Haier, het grootste merk van huishoudelijke apparaten ter wereld, komt met een lijn smart home apparaten.

Haier Group

De Haier Group is in 1984 opgericht en ondergaat momenteel een transformatie van een traditionele producent naar een platform van open ondernemerschap. Het bedrijf streeft er naar om een wereldwijde leider te worden in het tijdperk van het Internet of Things.

Het bedrijf komt nu met een spannende lijn van slimme huishoudelijke apparaten. Ieder product heeft een intuïtieve touch screen zonder fysieke schakelaars of knoppen.

Link Cook Series: Connected Fridges

De Haier Smart Fridge scant zijn eigen inhoud en weet van ieder product de voedingswaarde en uiterste houdbaarheidsdatum. Ook kan hij gezonde recepten voor je samenstellen. Dit zorgt er voor dat je gezonder gaat eten en minder weg gaat gooien. Je zal nooit meer de groenten vergeten die verstopt zitten in de onderste lade.

De interface op de koelkast kan je bijvoorbeeld ook vertellen wat de weersvooruitzichten zijn en je Facebook en e-mail weergeven.

Slim de was doen met de Haier Duo Dry

Deze slimme wasmachine verandert de manier waarop je je was doet. Het is een dubbele machine met WiFi die je op afstand kan monitoren en bedienen via een app. Ook heeft hij een slimme interface die zelfs nieuw waspoeder voor je kan bestellen als hij merkt dat deze op raakt.

Haier U+ smart home platform

Al deze slimme apparaten komen samen in het Haier U+ Smart Home Platform. Via dat platform kunnen alle machines met elkaar communiceren.

De vriezer kan bijvoorbeeld zien dat je de juiste ingrediënten in huis hebt voor een stoofpot. Hij stuurt het bijbehorende recept naar de oven die er vervolgens mee aan de slag kan gaan en het recept voor je op de display toont.