Regelmatig zien we voorbeelden van prachtige prefab huizen voorbijkomen. Vaak ook in de vorm van een object wat je in je tuin kunt plaatsen en daar fungeert als ‘thuiskantoor’. Ook de prefab smart homes van Coodo rukken op.

Prefab smart home van Coodo

Het bedrijf Coodo uit Hamburg plaatste onlangs in Bielefeld een prachtig prefab smart home. Het object is bijna 70 vierkante meter groot en heeft de naam “Coodo 64”.

Het huis heeft afgeronde hoeken en een strak, modern interieur. De 64 is een van de grotere huizen die het bedrijf verkoopt. Je kan ook modulaire pods kopen die bijvoorbeeld 10 of twintig vierkante meter groot zijn.

Slimme verlichting en klimaatbeheersing

Binnen is er genoeg ruimte voor een open huiskamer en een keuken met een werkplek die bij het grote raam is. Er is een aparte slaapkamer en badkamer. Allebei met inbouwkasten. Alle huizen van het bedrijf zijn ontworpen met gebruikmaking van recyclebare materialen. Ook hebben ze veel smart home mogelijkheden zoals verlichting die je met een app kan bedienen en klimaatbeheersing.

Kaal of volledig ingericht

Sinds de installatie van de eerste Coodo in februari 2015 in Zwitserland heeft het bedrijf er zo’n 15 verkocht over de hele wereld. De constructies kunnen prima fungeren als eerste of tweede huis. Je kan ze helemaal ‘kaal’ kopen maar ook volledig ingericht. Of iets daar tussenin.

Coodo