Smarter Coffee is een slimme koffiemachine die je via WiFi met een app op je smartphone kan verbinden. Maal de bonen en brouw de koffie helemaal zoals jij dat wilt.

Koffie en technologie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de tweede generatie van het Smarter Coffee apparaat komen beide op een mooie manier bij elkaar. Met de app kan je instellen hoe veel koffie je wil, hoe sterk hij moet zijn en hoe warm.

Smarter Coffee

Smarter Coffee

De koffiemachine van het bedrijf Smarter doet zijn naam eer aan. Uiteraard kan je hem zo instellen dat je koffie op een bepaalde tijd klaar is zodat je ‘s ochtends direct een verse bak voor je neus hebt. Je kan zelfs instellen dat de Philips Hue verlichting in je keuken automatisch aan gaat zodra de machine koffie gaat zetten. Ook kan je hem verbinden met het Nest platform zodat de machine koffie zet zodra hij je ‘s ochtends naar beneden ziet komen.

Werkt samen met Google Home en Alexa

Smarter Coffee is ook compatible met Google Home en Alexa. Daarmee krijg je je persoonlijke Barista die koffie gaat zetten zodra je dat vraagt.

iKettle en FridgeCam

Smarter iKettle
Smarter FridgeCam

Smarter Coffee is binnenkort in de VS beschikbaar voor $249.99. Hetzelfde bedrijf maakt ook de iKettle en FridgeCam. De iKettle is een slimme waterkoker die je op afstand kan bedienen en de FridgeCam is een draadloze camera die al je producten in je koelkast in de gaten houdt en je een signaal geeft zodra iets bijvoorbeeld begint te rotten.